perjantai 12. heinäkuuta 2013

PUOLA

Hei vaan taas pitkääkin pitemmältä tauolta...Suurin syy hiljaiselooni oli koneen puuttuminen ja työn paljous. Nyt kuitenkin palkkoja säästellessä oon saanut kasaan tarpeeksi koneen hankkimiseen ja tässä sitä nyt kirjotellaan Samsungin 5 series koneella. 
Lähettiin tossa loman alussa perheen kanssa Puolaan lomaileen ja viikon sähläämis reissun jälkeen kotiuduttiin onnellisina ihan vaan koti Suomeen... kaverit ja työkaverit on naurellu meen matkaa sen verran etten täällä ees viitti mainita kaikkia matkan varrella tapahtuneita sattumia... 

Mites mun kesä on nyt sitten menny? Oikeestaan ihan kivasti töitä tehden, kavereiden kanssa, kuvaillen, Tonin kanssa löhöillen ja eilen oltiin kaveriporukalla grillailemassa Länsi-Porin suunnalla. Puolan reissun aikana sain myös kivoja uutisia liittyen ensi syksyyn. Alotan lukion Länsi-Porin lukiossa Tontsan ja monen muun kiusaks. Jeejee! Talviturkkia en oo vieläkään heittäny joka johtunee siitä, etten oo uinu sitte talven koulu-uintien jälkeen (säälittävä minä)


Kuvia mulla on varastossa tulevia postauksia varten ja loppukuusta lähetään taas Turun saaristoon porukoiden ja Tonin kanssa, can't wait!! 
2 kommenttia:

  1. siis mitä ihmettä voiks toi oikeesti olla juli? viimeks ku näin sen ni se oli joku metrin pitune!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha onha se :D aikaa kuluu aikaa kuluu ;)

      Poista